A Zika és a Nagyhajmási Szövetkezet által életre hívott munkahelyteremtő és esélyt adó faluközösségi program
Nyúltenyésztés

HÍREK

A börzsönyieknél nem fogy a lelkesedés, teljesülnek a kitűzött célok

2012. április 26-án a Börzsöny Bele-Nyúl nevű nyúltenyésztő közösséghez is megérkeztek a Nyúl-unk a Munkáért program pályázatán elnyert 13 hetes nyulak.

Bővebben »


Az Agrár Iránytű beszámolója Makkoshotykáról

Bővebben »


Ilken már a nyúlszaporulat értékesítését tervezik

A Nyúl-unk a munkáért program a nyolcadik hónapjához érkezett Ilk településen. Az ősszel kapott tenyészállatokra, eszközökre és a takarmányra nagy odafigyeléssel vigyáztak a kiválasztott családok és az ifjú nyúltenyésztők.

Bővebben »HÍRARCHÍVUM »

Purina - takarmányok

Purina takarmányokAz AGRIBRANDS Europe Hungary zRt. a vevői igényeket a legmesszebbmenőkig kielégítő termékeket és szolgáltatásokat ajánl vevőinek. A cég nagy hangsúlyt helyez arra, hogy szilárd szakmai és etikai bázissal rendelkező emberek képviseljék őket. Mindenki számára biztonságos környezetet szeretnének teremteni, amely a legjobb teljesítményre ösztönöz és ahol lehetővé válik mindenki folyamatos személyes fejlődése.
A vállalat alapítója William H. Danforth, alapításának éve 1894. Édesapja tanácsára olyan vállalkozásba fog, melyre sokaknak van szüksége egész éven át. A magyarországi történet az 1970-es évekre nyúlik vissza, amikor a Purina termékek megjelentek a hazai piacon. A takarmányok importként érkeztek főleg az NSZK-ból és Olaszországból.

Ez a kapcsolat adja a lehetőségét a továbbfejlődésnek és 1990-ben megalakulhat az első vegyes vállalat a Purina-Hage Rt. 1997 őszén nyitott a vállalat második, kaposvári gyára, mely teljes zöldmezős beruházás keretében épült, a legkorszerűbb technológia alkalmazásával. 1998-ban a Ralston Purina Company eladja takarmányozási divízióját, melyből létrejön az AGRIBRANDS International Inc., mely tovább viszi a PURINA termékek gyártását és forgalmazását, mind Magyarországon, mind a világ további 16 országában.
A magyarországi egység az AGRIBRANDS Europe Hungary zRt. nevet kapja. A 2000. évben a régebbi, karcagi gyár is teljes rekonstrukción esik át, hogy megfeleljen a XXI. század kívánalmainak. 2001-ben egyesülés eredményeként a cég anyavállalata a Cargill Inc. lett, mely a PURINA márkát integrálta meglévő márka-struktúrájába.

 

Honlap: www.purinatakarmany.co.hu

NYULÁSZKODJON!

 

Amit a nyúl-
tenyésztés
elkezdéséhez
tudni kell...

 

  

Hiszünk abban, hogy a jó példa ereje esélyt ad sokak felemelkedésére. info@nyulunkamunkaert.hu