A Zika és a Nagyhajmási Szövetkezet által életre hívott munkahelyteremtő és esélyt adó faluközösségi program
Nyúltenyésztés

HÍREK

A börzsönyieknél nem fogy a lelkesedés, teljesülnek a kitűzött célok

2012. április 26-án a Börzsöny Bele-Nyúl nevű nyúltenyésztő közösséghez is megérkeztek a Nyúl-unk a Munkáért program pályázatán elnyert 13 hetes nyulak.

Bővebben »


Az Agrár Iránytű beszámolója Makkoshotykáról

Bővebben »


Ilken már a nyúlszaporulat értékesítését tervezik

A Nyúl-unk a munkáért program a nyolcadik hónapjához érkezett Ilk településen. Az ősszel kapott tenyészállatokra, eszközökre és a takarmányra nagy odafigyeléssel vigyáztak a kiválasztott családok és az ifjú nyúltenyésztők.

Bővebben »HÍRARCHÍVUM »

Folyamatosan érkeznek be a pályázatok

Folyamatosan újabb és újabb pályázati anyagok érkeznek a palyazat@nyulunkamunkaert.hu címre.


2011. 08. 16-án, 18.00 beérkezéssel 75 település ( Maklár, Uszód, Gödreszentmárton, Papos, Erdőtelek, Bihartorda, Felsőnána, Görcsöny, Zsáka és Vekerd, Lőkösháza, Kánd. Patapoklosi, Gordisa, Endrőc, Pettend, Somogyhatvan, Pécsvárad, Máza, Lippó, Belvárdgyula, Szava, Szank, Geszt, Kevermes, Pusztaföldvár, Gagybátor, Perkupa, Alsóvadász, Kovácsvágás, Bánhorváti, Makkoshotyka, Hollóháza, Sárospatak, Füzérkomlós, Olaszliszka, Szemere, Tolcsva, Zubogy, Rakaca, Vámosújfalu, Kistelek, Monostorpályi, Esztár, Körösszakál, Bojt, Újtikos, Kerecsend, Recsk, Parádsasvár, Karácsond, Domoszló, Szúcs, Nagykörű, Örményes, Tiszabura, Erdőkürt, Sóshartyán, Érd, Csömör, Dabas, Nagybajom, Pálmajor, Kisasszond, Hollád, Bárdudvarnok, Balatonszárszó, Ilk, Nyírmeggyes, Gemzse, Kisvarsány, Tiszavid, Gyulaj, Fürged, Kisvejke, Nemessándorháza) teljes pályázati anyaga érkezett be a szervezőbizottsághoz.

Továbbra is számos kérdés, érdeklődés érkezik az info@nyulunkamunkaert.hu címre. Csúvár Zsolt, a szervezőbizottság elnöke személyesen válaszol meg minden beérkező kérdést. Mivel sok érdeklődés jön az ország minden részéről, így kérjük az érdeklődők türelmét, minden kérdésre meg fog érkezni a válasz!

A beérkezetett pályázatok ezen a linken ellenőrizhetőek. Amennyiben Ön küldött be pályázatot, de nem látja települése nevét itt, kérjük, és korábban küldte be pályázatát, mint a jelzett rissítési időpont, kérjük, küldjön egy levelet nekünk!
 

« Vissza a hírekhez

NYULÁSZKODJON!

 

Amit a nyúl-
tenyésztés
elkezdéséhez
tudni kell...

 

  

Hiszünk abban, hogy a jó példa ereje esélyt ad sokak felemelkedésére. info@nyulunkamunkaert.hu