A Zika és a Nagyhajmási Szövetkezet által életre hívott munkahelyteremtő és esélyt adó faluközösségi program
Nyúltenyésztés

HÍREK

A börzsönyieknél nem fogy a lelkesedés, teljesülnek a kitűzött célok

2012. április 26-án a Börzsöny Bele-Nyúl nevű nyúltenyésztő közösséghez is megérkeztek a Nyúl-unk a Munkáért program pályázatán elnyert 13 hetes nyulak.

Bővebben »


Az Agrár Iránytű beszámolója Makkoshotykáról

Bővebben »


Ilken már a nyúlszaporulat értékesítését tervezik

A Nyúl-unk a munkáért program a nyolcadik hónapjához érkezett Ilk településen. Az ősszel kapott tenyészállatokra, eszközökre és a takarmányra nagy odafigyeléssel vigyáztak a kiválasztott családok és az ifjú nyúltenyésztők.

Bővebben »



HÍRARCHÍVUM »

Képzést is kapnak a pályázat nyertesei

A Zika Szövetkezet és a Nagyhajmási Gazdaszövetkezet által életre hívott NYÚL-UNK A MUNKÁÉRT programhoz csatlakozott az állatvédelmi oktatásban nagy tapasztalattal rendelkező Fehérkereszt Állatvédő Liga.

Az alapítvány évek óta ingyenes jogsegély szolgálatot működtet, elsőként vezette be Magyarországon az állatvédelemmel kapcsolatos oktatást, és hozta létre a Hazai Állatvédelmi Programot. A program nagyrészt a gazdasági haszonállatok védelmére összpontosít, ezért a nyertes pályázók részére a Liga szakemberei tartanak elméleti és gyakorlati képzést a nyúltenyésztés sajátosságairól.

„...az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége...”
(Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. tv. preambulumából)

További információ: www.feherkeresztliga.hu

« Vissza a hírekhez

NYULÁSZKODJON!

 

Amit a nyúl-
tenyésztés
elkezdéséhez
tudni kell...

 

  

Hiszünk abban, hogy a jó példa ereje esélyt ad sokak felemelkedésére. info@nyulunkamunkaert.hu