A Zika és a Nagyhajmási Szövetkezet által életre hívott munkahelyteremtő és esélyt adó faluközösségi program
Nyúltenyésztés

HÍREK

A börzsönyieknél nem fogy a lelkesedés, teljesülnek a kitűzött célok

2012. április 26-án a Börzsöny Bele-Nyúl nevű nyúltenyésztő közösséghez is megérkeztek a Nyúl-unk a Munkáért program pályázatán elnyert 13 hetes nyulak.

Bővebben »


Az Agrár Iránytű beszámolója Makkoshotykáról

Bővebben »


Ilken már a nyúlszaporulat értékesítését tervezik

A Nyúl-unk a munkáért program a nyolcadik hónapjához érkezett Ilk településen. Az ősszel kapott tenyészállatokra, eszközökre és a takarmányra nagy odafigyeléssel vigyáztak a kiválasztott családok és az ifjú nyúltenyésztők.

Bővebben »



HÍRARCHÍVUM »

A jövőt építjük...

A jövőt építjük – Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. részt vállal a hátrányos helyzetű régiók gazdaságának fellendítésében

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. hiszi, hogy eddigi sikerei, kitartása és elért eredményei meghatározóvá és értékessé teszik a hazai KKV piacon. 100% magyar tulajdonú vállalatként felelősséggel tekint a magyar gazdaság jövőjére és részt kíván vállalni minden olyan programban és kezdeményezésében, ami az elszegényedett társadalmi rétegek felemelkedését és a hátrányos helyzetű régiók gazdasági növekedését célozza meg. Ezért is csatlakozott a Nyúl-unk a munkáért programhoz.

„Célunk: a szegénység támogatása, életminőségük javítása, megélhetésük biztosítása értékes munka által. Ezért veszünk részt a Nyú-lunk a munkáért programban!” – mondta dr. Móré Attila, az Alpha cégcsoport tulajdonosa.

A Nyúl-unk a munkáért program első része 200 hátrányos helyzetű családnak biztosít a nyúltenyésztéshez, ezáltal a jobb életkörülményekhez a feltételeket. A rászoruló családok megkapják a szükséges elméleti és gyakorlati képzést, az oktatási segédanyagokat, a kezdő vakcinázást, a nyulak kezdeti takarmányozásához szükséges takarmányt és eszközöket, illetve biztosítjuk a programban résztvevők munkájának alakulását. A vakcinázást, az állatorvosi szaktanácsadást és szakmai segítséget az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. biztosítja.

„Örömmel tölt el minket, hogy életüknek értelmes célt adva (munka), hozzájárulhatunk a megélhetés biztosításához és ez által az életkörülmények javításához országszerte. Mi ugyanis fontosnak tartjuk, hogy a magyar gazdaságot támogassuk, sőt, a magyar gazdaságot támogatnunk kell. A program július eleji indulása óta a program weboldalát már több, mint 5000-en látogatták meg. Ez a szám is azt bizonyítja, hogy a cél melyet támogatunk fontos és hiszünk a közösségi összefogás eredményében "– mondta Mozsár Andor, a vállalat kommunikációs vezetője.

« Vissza a hírekhez

NYULÁSZKODJON!

 

Amit a nyúl-
tenyésztés
elkezdéséhez
tudni kell...

 

  

Hiszünk abban, hogy a jó példa ereje esélyt ad sokak felemelkedésére. info@nyulunkamunkaert.hu